lunes, marzo 28, 2011

CONTINUEM LA MARXA CAP A GOVERNAR VILAFRANCA


El passat 19 de març, la nova candidatura socialista a Vilafranca del Penedès ens va aplegar a l'Antic Escorxador de la Vila, per parlar de programa. Durant tot el matí vàrem debatre i participar en el que acabarà sent una bona plataforma d'idees per tirar Vilafranca endavant.

La Vila viu avui una sictuació de greu paràl.lisi. Una patena gris de decepció i de desencís amb el govern dels conservadors que es va fer amb el silló de l'alcaldia fa dos anys, amb el suport de radicals independentistes i de republicans.

Des del mes d'abril de fa dos anys, la Vila no ha "dado pie con bola" i el retrocés és una evidència. La gent cerca una nova sortida i la proposta política que encapçala Francisco Romero té una voluntat i un entusiasme capaç de superar les notòries difultats del moment.

El debat del dia 19 de març va ser un bon debat. I...llàstima del punt i apart, perque podiem haver continuat debatent un bon grapat d'hores més i...fins i tot uns dies més.

La gent té ganes de treballar, de pensar col.lectivament, de construir respostes en comú. Ara toca sumar el màxim de voluntats i de vots per tal que es faci possible un canvi a la Vila. Canviem el gris actual pel un color viu d'esperança, el color del Francisco Romero i de la seva candidatura socialista !

No hay comentarios: