domingo, mayo 08, 2011

LA CAMPANYA ELECTORAL COMENÇA A RODAR A VILAFRANCA DEL PENEDES BUSCANT UN CANVI A L'AJUNTAMENT



El passat divendres 6 de maig va començar a tot l'Estat la campanya electoral municipal i autonòmica. Acabarà el dia 20 i les eleccions tindran lloc el 22 de maig.



Vilafranca ja està guarnida electoralment i comença a batre el cor de tots els vilafranquins i les vilafranquines que volem un canvi a l'Ajuntament. Els darrers dos anys, des de la moció de censura de CIU+CUP+ERC, la ciutat ha estat paral.litzada. El Govern local conservador, en solitari,no ha estat capaç de tirar endavant cap consens destacat. Va poder aprovar els pressupostos del 2009 i del 2010 amb per la suma d'abstencions, vot de qualitat de l'alcalde i diverses filigranes. CIU i Pere Regull han tingut una escassa capacitat per generar consensos. Possiblement, l'únic consens el van lograr amb la CUP, específicament per crear un front contra el PSC i tot allò que pogués limitar la tasca política de Francisco Romero.



Però si els dos primers anys de la legislatura van ser de convulsió i de feblesa per a l'equip socialista, la moció de censura de CIU no va aportar res destacat ni a la ciutat ni a la nostra gent. La paràl.lisi ha estat la tònica de l'obra de govern, congelant plans de cohesió social, el programa d'intervenció en barris, el desenvolupament urbanístic. Res s'ha fet d'importància per aconseguir els consensos necessaris en matèria de política d'ocupació i de foment de l'economia.



La gent progressista de Vilafranca volem tancar el 22 de maig una legislatura dura i gris, en que la manca de majories polítiques suficients han impedit fer front als reptes de la Vila, tan els quotidians com els estratègics.



El PSC, amb Francisco Romero, pretèn donar un gir a aquesta situació. Candidatura i programa han estat treballats i conformats a consciència. I la voluntat és clara : cal treballar per fer una majoria sòlida a l'Ajuntament, que ens permeti tirar endavant i impedeixi continuar un procés regressiu social i econòmicament que va tenir la pitjor inflexió política amb la moció de censura.



El canvi ja no és una demanda necessària. El canvi és una urgència per tal de no continuar hipotecant el futur de la ciutat i el de la seva gent, la nostra gent. Ens cal un canvi polític progressista per tal que Vilafranca guanyi !

No hay comentarios: