martes, abril 26, 2005

NOTA DE PREMSA

EL DIPUTAT ROBERTO LABANDERA CONSIDERA QUE SÓN INDIGNES D’UN ALCALDE LES PARAULES DE CALDENTEY SOBRE LES PARELLES HOMOSEXUALS I L’EXIGEIX QUE DEMANI PERDÓ PÚBLICAMENT.



La declaració de l’alcalde de Pontons, Lluís Caldentey sobre la negativa a efectuar casaments de parelles homosexuals al seu ajuntament, han causat autèntica indignació i malestar en les files progressistes, en especial del Partit dels Socialistes de Catalunya.

El diputat Roberto Labandera considera que les desgraciades i ofensives expressions de Caldentey són una autèntica “aberració”, més filla de la repressiva educació sexual que podria haver patit el declarant que d’una postura política determinada.

Labandera destaca que el portaveu del PPC, Francesc Vendrell ja ha desautoritzat a l’alcalde de Pontons. “El Sr. Caldentey amb el seu brutal excés verbal, falsament ètic i profundament antisocial” se situa al marge de la llei, deixa de ser l’alcalde de tots els pontonencs i mereix el rebuig de tota la societat .

“El pitjor i el trist del cas, diu Labandera, és que un alcalde inoperant i incapaç políticament,cerqui la notorietat pública amb declaracions ofensives per a les persones que exerceixen els seus drets. Caldentey ha de demanar excuses per les afirmacions tan greus que ha dut a terme o dimitir del seu càrrec per que no està acreditat per a representar amb dignitat el càrrec d’alcalde.” Finalment Labandera demana a Caldentey que expliqui el seu posicionament als militants i votants gais i lesbianes del PPC.

El diputat socialista també anuncia que les Joventuts Socialistes de Catalunya han previst un acte de protesta contra les declaracions de Caldentey, que podria tenir lloc el proper dissabte 30 d’abril al migdia, amb una simulació de boda gay al municipi

Parlament de Catalunya, 26 d’abril de 2005

No hay comentarios: