viernes, septiembre 17, 2010

ELS PLANS EXTRAORDINARIS D'OCUPACIÓ HAN DONAT FEINA A 158 PERSONES A L'ALT PENEDÈS


La Consellera de Treball, Mar Serna, va presentar ahir els resultats de contractació de l Plans Extraordinaris d'Ocupació aprovats enguany pel Govern de la Generalitat. Han estat 158 persones les contractades i 1.100.000 euros la inversió duta a terme. L'Alt Penedès té un 14% d'atur i aquesta mesura ajuda de forma important a generar noves dinàmiques tant d'activitat econòmica com de formació de les persones en atur. Els 14 municipis participants varen presentar un total de 45 projectes, vinculats a oficis tradicionals, enregies renovables i tecnologies de la informació i de la comunicació que són els jaciments d'ocupació que major perspectiva tenen de creixement


La Consellera va valorar també l'impacte dels plans d'ocupació al conjunt de Catalunya. Més de 100 milions d'euros que ocupen a uns 25.000 catalans i catalanes, entre ells un capítol important de joves.


Mar Serna va dir que la major aposta continua sent la formativa. El volum d'accions de formació a la nostra comarca abasta ja a més de 2.300 persones.


Nota : fotografia de l'acte, al Consell Comarcal de l'Alt Penedès. La Consellera Mar Serna i el President del CCAP, Jordi Girona.

No hay comentarios: