miércoles, septiembre 01, 2010

A L'ALT PENEDES 115.000 PLACES DE TREN DE RODALIES CADA DIA !!


Avui és l'1 de setembre e 2010, el primer dia hàbil del mes després de les vacances d'agost i de la Festa Major de Vilafranca ( encara tenim dos dies més). Obro de nou el blog amb una bona notícia de l'acció del Govern de Catalunya en benefici de la gent del Penedès. Penjo aquí, per si és del vostre interés, la nota de premsa que he enviat als mitjans comarcals per tal que es facin ressó.



EL PSC VALORA MOLT POSITIVAMENT L’INCREMENT DE PLACES ALS SERVEIS FERROVIARIS DE LA LÍNIA FERROVIÀRIA QUE COMUNICA EL PENEDES AMB BARCELONA

El Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha anunciat que el proper dilluns 6 de setembre s’augmentarà el nombre de places als serveis ferroviaris que uneixen les estacions de l’Alt Penedès amb Barcelona i Sant Vicenç de Calders. Entre d’altres mesures, el Govern ha previst un increment global del 15% del nombre de places durant tot el dia i d’un 24,5% en hores puntes. D’aquesta manera els viatgers comptaran amb un augment de 42.000 places més en els horaris de major demanda i un total de 155.000 places diàries per als desplaçaments de la població de la comarca, a partir de la disposició de més trens de la gama 447.

El diputat Roberto Labandera ha fet una valoració molt positiva de la nova mesura. “En un any- ha dit Labandera- hem rebut dues bones noticies en relació al servei de rodalies. El març de l’any passat va ser la multiplicació de serveis els dissabtes, diumenges i festius i ara és l’augment de places. Considerem que és una molt bona notícia ja que les obres de la Sagrera havien provocat algunes afectacions en la composició dels combois. Ara, amb l’augment dels mateixos amb cotxes del tipus 447 i amb l’increment de places els usuaris estaran més ben atesos. Ens havíem adreçat al Govern , que havia anunciat la millora el mes de juliol i ara ja serà una realitat. És una mostra- finalitza Labandera- de que el transport públic del Penedès és una prioritat del Govern del President Montilla”


Vilafranca del Penedès, dimecres 1 de setembre

No hay comentarios: