lunes, abril 19, 2010

URGEIX RENOVAR EL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL !!



El President Montil va manifestar ahir que “cal abordar la renovació del TC per aconseguir-ne un més respectat i amb més credibilitat”
El primer secretari del PSC i president de la Generalitat va defensar que “el nostre partit té equip” i es va lamentar que “d’altres no puguin dir el mateix”
El primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, va assegurar ahir diumenge que “cal abordar la renovació del TC per tal d’aconseguir-ne un més respectat i amb més credibilitat per dilucidar la constitucionalitat del nostre Estatut, que el va aprovar el poble de Catalunya”. En aquest sentit, Montilla va revelar que ja ha pogut parlar amb el líder del Partit Popular i així li va fer saber: “m’ha tornat la trucada, li he acceptat les disculpes, i li he dit el mateix que li vaig dir al president del Govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, que ja és hora de renovar aquest Tribunal”.
José Montilla va fer aquestes declaracions durant la seva intervenció a la Festa de la Rosa del PSC del Vallès Oest, a Viladecavalls, on va indicar que “cal parlar clar, i els nostres adversaris no ho fan”, va dir. “No calen invents ni passes enrere, que vol dir entre altres coses les polítiques en contra de l’Estatut, del desenvolupament de l’autogovern, o l’aprofitament de les polítiques socials, que és el que defensa el PP”, va explicar. “Un PP que no va votar l’Estatut, que el va recòrrer, que el va utilitzar com un arma contra Catalunya i que encara espera que el TC resolgui en negatiu la seva constitucionalitat”, va sentenciar el president de la Generalitat.
Durant el seu discurs, el dirigent socialista va voler recordar també que “el nostre partit té equip, té pedrera al Govern i fora del Govern”, i es va lamentar que “altres no puguin dir el mateix”. “On és l’equip d’Artur Mas? - es va interrogar el líder dels socialistes catalans - miro al Parlament i no el veig, no sé si està amagat”. En aquesta línia va reiterar que amb “els bons equips dels que disposem afrontarem aquesta etapa que no serà gens fàcil amb la crisi econòmica, i on seguim creient en el catalanisme social”. “Lluitarem per la victòria i guanyarem les properes eleccions, estic segur. Em dedicaré a fons, perquè podem, i aconseguirem la Catalunya que tots volem”, va concloure Montilla.

Fragments de la nota de premsa lliurada ahir 18 d'abril per l'oficina de premsa del PSC

No hay comentarios: