domingo, abril 01, 2007

NOU PRESSUPOST, VOLUNTAT DE GOVERNAR

El Govern de la Generalitat ha presentat els pressupostos de l'any 2007. " Més mestres, més metges, més mossos" ha dit el Conseller Castells en la seva presentació pública. En aquesta línia es treballa des de fa 4 anys i és una línia que comença a donar bons resultats.
Els pressupostos s'han presentat en finalitzar una de les setmanes més tristes per al Parlament de Catalunya. La batalla esperpèntica entre l'oportunisme de CIU i la feblesa congènita de l'independentisme d'ERC han possat el prestigi del parlamentarisme català al límit de la burla. No sé, si la resta d'Espanya implicada en trencar-se les banyes en d'altres debats també pocs constructius, ha estat capaç de valorar aquest debat. La irracionalitat del debat espanyol està a l'alçada d'un debat tan gallinaci, de tan curta volada, com el que ha viscut el Parlament català a expenses de l'independentisme tàctic de la dreta catalana i del nerviosisme i la inestabilitat cròniques de l'esquerra republicana. Esperem que les aigües tornin al seu lloc...ben aviat.
Però considero que els nous pressupostos tornen a posar al bell mig del debat ciutadà, allò que de veritat interessa i preocupa als ciutadans: la marxa del país.
Inversió en equipaments per a les polítiques socials i inversió en recursos professionals per a les mateixes polítiques. Aquestes són les prioritats i les pautes essencials per atendre les necessitats reals del país.

No hay comentarios: