miércoles, junio 16, 2010

DANI FERNANDEZ I LA SAGRADA FAMILIA


Avui, 16 de juny, s'ha conegut l'informe definitiu de la UNESCO sobre el traçat de l'AVE pel centre de Barcelona. El nostre portaveu al Congrés, en Daniel Fernández, ha fet unes declaracions molt esclaridores de l'error polític de la dreta catalana en aquesta qüestió. Us enganxo la seva nota de premsa.


"El diputat del PSC i portaveu adjunt del Grup Socialista al Congrés, Daniel Fernández, ha constatat avui, després que s’hagi conegut l’informe definitiu de la UNESCO que avala les obres de l’AVE pel centre de Barcelona, que “CiU i el PP s’han enganxat els dits amb la seva pinça antibarcelonina”. Una pinça, ha recordat, “que duen a terme des dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92, perquè sempre que hi ha hagut esdeveniments favorables a la ciutat de Barcelona no han estat a l’alçada de les circumstàncies”. “CiU i el PP han utilitzat ara com a excusa el pas de l’AVE per la ciutat, al costat de la Sagrada Família”, ha explicat Fernández, “i l’informe conegut avui ha demostrat que les obres compleixen estrictament totes les normes de seguretat”.

“Tots sabem que en l’origen de l’actual traçat de l’alta velocitat per Barcelona hi ha un acord entre el Govern d’Espanya (el ministre era llavors del popular Álvarez Cascos), la Generalitat (que tenia com a conseller d’Obres Públiques Felip Puig) i l’Ajuntament de Barcelona (governat per Joan Clos)”, ha recordat Daniel Fernández, “de manera que va ser fruit d’un acord de tots”. “Si CiU i el PP volen mantenir aquesta pinça antibarcelonina haurien de triar altres temes”, ha continuat el diputat, “perquè aquest, tal com s’ha demostrat acaba portant el PP i CiU cap a l’esperpent”. “Els demano sisplau que deixin de fer el ridícul al voltant d’aquesta qüestió i que deixin de fer partidismes amb un tema de país com és l’alta velocitat. Els ciutadans de Barcelona difícilment podran entendre aquesta posició”, ha conclòs Fernández."

No hay comentarios: