martes, junio 15, 2010

VISITA DEL JAUME COLLBONI A L'ALT PENEDES


Avui hem rebut al Jaume Collboni a la nostra Federació. Ha estat una bona trobada i un bon moment per parlar de política.

Hem fet la reunió al Centre Cívic "Gatzara" de Sant Pere Molanta (Olèrdola/ Alt Penedès). Una bona assistència, qualificada i cohesionada, i un bon discurs del Jaume.

En Jaume va fer referència a tres grans eixos de treball a l'actual moment polític : l'explicació de l'obra de Govern, la pedagogia sobre les mesures per sortir de la crisi i l'esforç per denunciar les propostes de la dreta, les receptes dels sectors més conservadors.

Tres amenaces tenim al damunt, ja anunciades per CIU de manera informal en cas d'arribar a governar : la política del dret a elegir en matèria de serveis educatius entre l'escola pública i la privada ( subvencionar indirectament les escoles privades amb els recursos de l'escola pública), l'amenaça sobre la sanitat pública ( Artur Mas ha dit que és insostenible mantenir tants hospitals públics) i l'amenaça sobre el llocs de treball de l'administració ( Felip Puig ha declarat que aplicarien un ERO per a 15.000 treballadors públics si arriben al Govern).

Ens convé està atents ! La gran amenaça que tenim a sobre, avui, és la possible pèrdua de la xarxa de serveis públics de l'estat del benestar si guanya CIU. Que ningú s'equivoqui !!

L'hora de la il.lusió, de la que parla la dreta catalana, és només el miratge d'una falsa política pensada per retallar els recursos als sectors més vulnerables de la nostra societat : la gent gran , les famílies amb baixos ingressos, les persones discapacitades, les dones , el jovent...

No hay comentarios: